winxp box with wireless router to win98se box with USB adapter

Discussion in 'Wireless Internet' started by zZero, Feb 16, 2005.

  1. zZero

    zZero Guest

    I can't get this to work with Netgear equip't (tried 2 different
    adapters). The best I could do recently was pick up the signal, but no
    access. On first install of the adapter, it puts the correct static ip
    addresses in the win98se box. When I choose get address automatically,
    it doesn't find it. Fresh Win98se install. Would a pci wireless card
    have a better chance? The usb ports work with a jump drive. It worked
    briefly with the first adapter then nada. MA814v2 "b" router/ Ma111v2
    or WG111Na usb adapters. I thought the adapter was fried so I tried
    another one. Are they supposed to get warm? Maybe it's the router, or
    the usb ports, or winxp with sp2 (so little time, so many issues to
    work out? I know there are d/l's for some of these issues, but I don't
    think they apply to v2's of these things.
     
    zZero, Feb 16, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. zZero

    zZero Guest

    p.s. silly responses only.. helpful responses will not be tolerated.
     
    zZero, Feb 16, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. zZero

    Scrote Guest

    Oh, OK. Hit it with a larger hammer. :)
     
    Scrote, Feb 16, 2005
    #3
  4. zZero

    zZero Guest

    How big? Ball pean or regular. Which end? Both router & adapter? What
    then?
    Sly, but concise responses only, please..
     
    zZero, Feb 16, 2005
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.