VPN Stops working frequently

Discussion in 'Windows Networking' started by Jack Suddards, Aug 19, 2005.

  1. I have installed Remote Access on a Windows 2003 server which is currently
    dedicated to that task.

    It works fine from remote locations -- I can connect and log in using a
    domain account and run my applications. However, sometimes when I disconnect
    the Remote Access Server stops working and I can't re-connect. I have to go
    through Remote Desktop to my domain controller, then Remote Desktop to my
    Remote Access Machine and restart the Remote Access Server. Sometimes that
    works and other times I have to release/renew my ip address of the WAN
    connection. This is totally unpredictable - sometimes it works. Sometime is
    fails at the Server Level (can't find the Remote Access Server either by IP
    address or url) and sometimes it finds the server but fails on the login.

    Any Suggestions?

    Jack Suddards
     
    Jack Suddards, Aug 19, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. I have searched everywhere for a solution to this problem. The microosoft
    message centre return diddly for error 718 .. just that the remote server
    stopped responding. EVERY time I try to connect I have to go into the server
    through Remote Access and restart the Routing and Remote Access application.

    Can't anyone help?
     
    Jack Suddards, Aug 23, 2005
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.