using Dlink card GWL-G650+ utility software with windowsxpsp2

Discussion in 'Wireless Networks' started by kareem, Jun 4, 2005.

  1. kareem

    kareem Guest

    i am using the new Dlink card GWL-G650+ and i installed the software utility
    version dwl-g650+_rev_ax_utility_v204" but when i finish installation the
    software icon , the utitlity do'nt start , i read the manaul of the card , it
    says if the software utltity icon do'nt work , use the signal meter at the
    right bottom side of the screen , it worked in win2000 professional and win98
    but it did'nt work in windowsxpsp2.

    can anyone give me an explination
    thanks
     
    kareem, Jun 4, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. kareem

    Tony Guest

    Kareem,
    Have you got the Windows Zero Configuration running?- I use DLink and the
    utility wont work if I have WZC runnig as well.
    Tony
     
    Tony, Jun 6, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. kareem

    kareem Guest

    thanks tony , i already tried this solution and it worked but u must connect
    first using the windows zero configuration and then disable it after getting
    connected , the dlink utility appear after that.
     
    kareem, Jun 9, 2005
    #3
  4. kareem

    Tony Guest

    snip

    Kareem have you tried permanently turning of the WZC so it doesnt start at
    all?
     
    Tony, Jun 10, 2005
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.