Two servers upgraded to WIndows 2003 can browse by name but not IP address

Discussion in 'Windows Networking' started by Andrew Story, Mar 30, 2010.

  1. Andrew Story

    Andrew Story Guest

    Hello all,

    Strange problem I've not came acroos before:

    Two servers have been upgraded from Server 2000 to Server 2003 (32bit
    standard)

    Can browse to the servers by name from other devices
    Can browse other devices from the servers by name
    Can browse to the servers from themselves by name
    Cannot browse to the servers by IP address from other devices
    Cannot browse to the servers from them selves using IP addresses

    Have modified the local security policy to enable NT and NTLM responses and
    has made no difference
    The NIC bindings were incorrect, both were set to bind first to a disabled
    NIC - modified these and made no difference
    Checked that the windows firewall is diabled on bothe servers
    Extracted a new mup.sys file to see if this cures it but hasn't

    Any ideas guys - it's got me stumped
     
    Andrew Story, Mar 30, 2010
    #1
    1. Advertisements

  2. Andrew Story

    Andrew Story Guest

    Hope this helps somene else, it's now fixed by uninstalling the following
    updates:

    KB971657
    KB971032
    KB968389

    Cheers, Andy
     
    Andrew Story, Apr 1, 2010
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.