settings in management tools changing

Discussion in 'Broadband Hardware' started by Laurie, Apr 2, 2007.

  1. Laurie

    Laurie Guest

    I'm using the MN700. I've noticed the last few weeks that the settings in my
    management tools are changing. I've changed my password a couple times when
    it said I had the wrong password (which I didn't) and that I had no
    encryption (which I did). I changed the encryption key a couple times. I
    always clicked on apply to save the changes. I'm running komodo firewall and
    everything looks fine there. I'm lost as to why it keeps changing, unless
    I'm being hacked. Any ideas? Thanks!
     
    Laurie, Apr 2, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Laurie

    Chris H Guest

    The settings shouldn't be changing arbitrarily, however the unit is several
    years old and perhaps it is becoming "worn out." I think Microsoft stopped
    making the line of products at least two years ago (maybe three). Are you
    using a WEP key you're inserting, or are you relying on the unit?
    --
    Chris H.
    Microsoft Windows MVP/Tablet PC
    Tablet Creations - http://nicecreations.us/
    http://forums.mobilepcworld.net
    Associate Expert
    Expert Zone - www.microsoft.com/windowsxp/expertzone
     
    Chris H, Apr 2, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. Laurie

    Laurie Guest

     
    Laurie, Apr 3, 2007
    #3
  4. Laurie

    Chris H Guest

    Chris H, Apr 3, 2007
    #4
  5. Laurie

    Laurie Guest

     
    Laurie, Apr 3, 2007
    #5
  6. Laurie

    Chris H Guest

    Chris H, Apr 3, 2007
    #6
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.