Port-forwarding to IIS web server: port 80

Discussion in 'Broadband Hardware' started by Brent--, Nov 4, 2004.

  1. Brent--

    Brent-- Guest

    I am trying to forward port 80 requests to a web server
    connected to an MN-500 base station. I have an entry in
    Port-Forwarding as follows:

    Enabled - checked, Description - "http", Inbound Port -
    "80", Type - "TCP", Private IP Address - the IP of the
    web server, Private Port - "80"

    If I type http://localhost or http://<web server IP> into
    the browser while on the web server it returns a web
    page. If I type http://<WAN IP address> I receive "Cannot
    find server or DNS Error"

    Thanks in advance...
     
    Brent--, Nov 4, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. Brent--

    Jason Tsang Guest

    Make sure you have the latest firmware rev installed.

    You need loopback support to do what you are describing, that support was
    added to the MN500 in its later firmware updates (that would be v 1.11.017)
     
    Jason Tsang, Nov 5, 2004
    #2
    1. Advertisements

  3. Brent--

    Brent-- Guest

    The problem was that I had two firewalls. The MN-500
    firewall and Windows XP firewall. I had not allowed port
    80 access through the Windows XP firewall.
     
    Brent--, Nov 7, 2004
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.