Network disappears then reappears (Plz Help)

Discussion in 'Home Networking' started by Simon, Sep 14, 2004.

  1. Simon

    Simon Guest

    I have 2 computers connected via wireless peer to peer.
    Both computers have Belkin 11Mbps Wireless Desktop PCI Adapter cards.

    I have set up a network called WAN all works fine except the main computer
    keeps loosing the network for no reason the main computer cant find any
    networks to connect to, Then about 1min later the WAN network reappears and
    im connected once again, this just go's on and on like this.

    Both computer are running Windows XP Home Ed SP2

    Hope someone can help.

    TIA
    Simon
     
    Simon, Sep 14, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. Simon

    None Guest

    are the wireless cards PCI ?


    On Tue, 14 Sep 2004 16:17:45 +0000 (UTC), "Simon"
    <> wrote:

    >I have 2 computers connected via wireless peer to peer.
    >Both computers have Belkin 11Mbps Wireless Desktop PCI Adapter cards.
    >
    >I have set up a network called WAN all works fine except the main computer
    >keeps loosing the network for no reason the main computer cant find any
    >networks to connect to, Then about 1min later the WAN network reappears and
    >im connected once again, this just go's on and on like this.
    >
    >Both computer are running Windows XP Home Ed SP2
    >
    >Hope someone can help.
    >
    >TIA
    >Simon
    >
     
    None, Sep 14, 2004
    #2
    1. Advertisements

  3. Simon

    mike Guest

    "Both computers have Belkin 11Mbps Wireless Desktop PCI Adapter cards"
    ...quote......

    huh

    mike

    "None" <> wrote in message
    news:...
    > are the wireless cards PCI ?
    >
    >
    > On Tue, 14 Sep 2004 16:17:45 +0000 (UTC), "Simon"
    > <> wrote:
    >
    > >I have 2 computers connected via wireless peer to peer.
    > >Both computers have Belkin 11Mbps Wireless Desktop PCI Adapter cards.
    > >
    > >I have set up a network called WAN all works fine except the main

    computer
    > >keeps loosing the network for no reason the main computer cant find any
    > >networks to connect to, Then about 1min later the WAN network reappears

    and
    > >im connected once again, this just go's on and on like this.
    > >
    > >Both computer are running Windows XP Home Ed SP2
    > >
    > >Hope someone can help.
    > >
    > >TIA
    > >Simon
    > >

    >



    ---
    Outgoing mail is certified Virus Free.
    Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
    Version: 6.0.760 / Virus Database: 509 - Release Date: 10/09/2004
     
    mike, Sep 14, 2004
    #3
  4. Simon

    Simon Guest

    Its all working now i just changed the channels from 11 to 4 and now
    everything is working fine.



    "Simon" <> wrote in message
    news:ci75j8$284$...
    >I have 2 computers connected via wireless peer to peer.
    > Both computers have Belkin 11Mbps Wireless Desktop PCI Adapter cards.
    >
    > I have set up a network called WAN all works fine except the main computer
    > keeps loosing the network for no reason the main computer cant find any
    > networks to connect to, Then about 1min later the WAN network reappears
    > and im connected once again, this just go's on and on like this.
    >
    > Both computer are running Windows XP Home Ed SP2
    >
    > Hope someone can help.
    >
    > TIA
    > Simon
    >
    >
     
    Simon, Sep 21, 2004
    #4
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. Enzo

    help with ics plz

    Enzo, Dec 12, 2003, in forum: Windows Networking
    Replies:
    1
    Views:
    311
    Richard G. Harper
    Dec 13, 2003
  2. =?Utf-8?B?VGFtaUpv?=

    Setting up WEP on win98 laptops PLZ HELP

    =?Utf-8?B?VGFtaUpv?=, Oct 19, 2005, in forum: Windows Networking
    Replies:
    1
    Views:
    305
    Richard G. Harper
    Oct 19, 2005
  3. Fitzy_bhoy

    Help Setting up Pipex account Plz

    Fitzy_bhoy, Jan 31, 2004, in forum: Broadband
    Replies:
    4
    Views:
    361
  4. Dee
    Replies:
    54
    Views:
    1,594
    Alex Heney
    Jun 5, 2005
  5. Garrett
    Replies:
    1
    Views:
    619
    Guest
    May 29, 2004
  6. =?Utf-8?B?Sm9obiBTbWl0aA==?=

    PLZ HELP! My new DVD-ROM drvie is not recognized by my computer!

    =?Utf-8?B?Sm9obiBTbWl0aA==?=, Mar 14, 2006, in forum: Broadband Hardware
    Replies:
    3
    Views:
    328
    Gary Tsang
    Mar 22, 2006
  7. Ironfist

    SETUP Help Plz TIA

    Ironfist, Oct 12, 2003, in forum: Wireless Internet
    Replies:
    2
    Views:
    280
    Ironfist
    Oct 19, 2003
  8. Jazza032

    Help with network logon PLZ

    Jazza032, Jun 21, 2007, in forum: Wireless Networks
    Replies:
    4
    Views:
    398
    Jack \(MVP-Networking\).
    Jun 22, 2007
Loading...