Net Logon / Net Use against Windows 2003

Discussion in 'Windows Networking' started by Ecee, Jul 22, 2004.

  1. Ecee

    Ecee Guest

    Hi, I am trying to create a unattended Windows installation for my
    environment and currently in the midst of creating a bootup disk. The bookup
    process from floppy involves initializing the network adapter and followed
    by connecting to a share drive on the network for all other installation
    files. For connecting to the share drive, I am using Net Logon / Net Use.
    Here are some of the setting / scripts I've used.

    System.ini
    *************************************************************
    [network]
    filesharing=no
    printsharing=no
    autologon=no
    lanroot=A:\NET
    workgroup=workgroup
    reconnect=no
    dospophotkey=N
    lmlogon=1
    logondomain=Mydomain
    preferredredir=Basic
    autostart=Basic
    maxconnections=8
    ComputerName=FILESERVER
    *************************************************************
    Environment Variables were set at the beginning of autoexec.bat
    %DistUsr% = SHAREUSER
    %DistPwd% = Password123
    %sdrv% = G
    %sshr% = \\FILESERVER\SHARE

    Autoexec.bat
    *************************************************************
    NET LOGON /savepw:no %DistUsr% %DistPwd%
    NET USE %sdrv% %sshr% %DistPwd%
    *************************************************************

    FILESERVER
    *************************************************************
    Windows 2003 Stadard Edition
    Client for Micosoft Network / TCPIP installed.
    Netbios over TCP/IP turned on
    Acting as Domain Controller, DNS and WINS
    SHARE directory has been configure to allow SHAREUSER full control rights
    *************************************************************

    When the Net Logon command was run, I received the following response...
    "You were logged on, but have not been validated by a server. Therefore, you
    may not have permission to use some network resources."

    When the subsequent command of Net Use was run, I was prompted for Password
    again. Upon entering, I was given a "Access has been Denied" response.

    Any thoughts on this?

    Thanks in advance.
     
    Ecee, Jul 22, 2004
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.