MS Windows Me Doesn't Get Along with Microsoft MN-710 Wireless Ada

Discussion in 'Broadband Hardware' started by tmort, Apr 2, 2009.

  1. tmort

    tmort Guest

    I am trying to get a Windows Me PC to work on a wifi network with a MS
    MN-710 USB wireless adapter. Windows Me is supported, however, after I
    install the software for the MN-710 I have problems. I can connect about on
    time and then when I next start up the PC I get the white screen and a prompt
    asking if I want to restore the desktop. When I select restore it hangs.
    When I run task manager I see the explorer (not sure if it means internet or
    file) is not responding. I can sometimes end this task but if I try again
    the same thing happens.

    If I do a restore to before I installed the MN-710 it works. After I
    re-install the MN-710 the same thing happens

    Any ideas?

    thanks in advance
     
    tmort, Apr 2, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. tmort

    Barb Bowman Guest

    You probably should disable the active desktop. But on another note,
    WindowsME itself is not a safe environment to run wifi since it only
    supports WEP. This means you can be hacked in seconds and your data
    and identity is at risk. Please consider upgrading everything.

    --

    Barb Bowman
    MS-MVP
    http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone/meetexperts/bowman.mspx
    http://www.digitalmediaphile.com/
    http://digitalmediaphile.wordpress.com
     
    Barb Bowman, Apr 3, 2009
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.