ME Very Unstable since connecting to network

Discussion in 'Windows Networking' started by BorgHunter, Aug 10, 2003.

  1. BorgHunter

    BorgHunter Guest

    Since we have switched to broadband and networked our
    computers, our one old ME system has been very unstable.
    The other two computers (one 98SE and another ME) have been
    fine, but the old ME (PII-266, 128MB RAM, 10GB HDD) has
    been crashing often. IE will open and immediately freeze
    before the graphics can be loaded. My Computer won't start
    at all. However, Mozilla will start and work fine,
    connecting to the Internet as it should. Also occuring
    often (usually after playing a game), the taskbar will stop
    responding as well. The only way to fix these problems is
    to disconnect the computer from the network. Then it will
    work fine and everything works as it should, crash-free.
    One thing which may be a clue: There is a COM port in the
    Device manager with a yellow ! next to it...we have tried
    removing that port (as the old modem is no longer connected
    to it), but it keeps reinstalling on startup.

    The network card: Realtec RTL8139C PCI Fast Network
    Adapter. Any help would be greatly appreciated.
     
    BorgHunter, Aug 10, 2003
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.