Linksys WRT1900AN: no ipv6

Discussion in 'Network Routers' started by RVG, Jul 6, 2014.

  1. RVG

    RVG Guest

    Hi,
    I received this router yesterday for testing purposes and I have serious
    problems to get the ipv6 working.

    Automatic setting does provide an ipv6, but I get no connectivity from
    the PC.
    Manual setting asks for border relay and ipv4 mask length: I've no idea
    where to find that. Mu dsl modem only shows the IPV6 prefix and the
    gateway address. Where can I find the border relay ?

    TIA for your help.

    --
    « Nous fûmes les guépards, les lions; ceux qui nous remplaceront seront
    les chacals et les hyènes.»
    Giuseppe Tomasi di Lampedusa

    http://jamen.do/l/a131552
    http://bluedusk.blogspot.fr/
    http://soundcloud.com/rvgronoff
     
    RVG, Jul 6, 2014
    #1
    1. Advertisements

  2. RVG

    RVG Guest

    Hi,
    I received this router yesterday for testing purposes and I have serious
    problems to get the ipv6 working.

    Automatic setting does provide an ipv6, but I get no connectivity from
    the PC.
    Manual setting asks for border relay and ipv4 mask length: I've no idea
    where to find that. Mu dsl modem only shows the IPV6 prefix and the
    gateway address. Where can I find the border relay ?

    TIA for your help.

    --
    « Nous fûmes les guépards, les lions; ceux qui nous remplaceront seront
    les chacals et les hyènes.»
    Giuseppe Tomasi di Lampedusa

    http://jamen.do/l/a131552
    http://bluedusk.blogspot.fr/
    http://soundcloud.com/rvgronoff
     
    RVG, Jul 6, 2014
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.