Dlink DWL 650+ and SMC Barracade router : sudden problem with Internet access

Discussion in 'Wireless Internet' started by Alan, Aug 25, 2005.

  1. Alan

    Alan Guest

    My laptop was working fine with a Dlink DWL-650+ pcmcia card
    connected wirelessly to a SMC Barracde 802.11b router. I can surf the
    Net and exchange files among the 3 computers on my LAN runnig under
    InfraStructue mode. (1 wired running XP and 2 wireless win98se)

    Now today out of the blue my laptop started to back up its
    registry all by itself during boot up and 'reset' all the settings
    back to factory default or per previous owner's isntallations.
    Even the desktop settings !! : (

    I have restored most of the settings back to my own but now I cant
    get on the Internet even though I can get on my LAN . I tried typing
    in the password, WEP 128bit etc. Reset and reboot my SMC 802.11b
    router, did 'Winipcfg' on the laptop etc. Nothign helped.

    Any hints feedbacks or answers will be greatly appreciated. TIA
     
    Alan, Aug 25, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. firewall maybe?
    Does the other wireless surf the internet fine?
     
    dave AKA vwdoc1, Aug 26, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. Alan

    Wizzzer Guest

    I was going to buy a DWL650+ but noticed that the "system requirements"
    listed Windows XP and Windows 2000 ONLY. I have a similar setup, wired
    desktop with XP and 2 Dell laptops with Win98SE and recently upgraded to a
    D-LINK DI-624M 802.11 Super G MIMO PreN Wireless Router. I'm glad I noticed
    the system requirements, or I'd probably be in the same boat. You may have
    to upgrade your Win98SE in order for it to be stable. Cheers, Wizzzer
     
    Wizzzer, Aug 27, 2005
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.