DLINK DSL-G604T , DWL-2000AP+ , DWL-G520+

Discussion in 'Wireless Internet' started by john, Aug 10, 2004.

  1. john

    john Guest

    Hi,

    I'm experiencing the following problems.

    I am using a Dlink DSL-G604T adsl modem / wireless router.
    In an another room (two walls further), i installed a DWL-2000AP+ as
    REPEATER (with WLAN MAC adress of DSL-G604T).

    The Range extender works, so i can connect to my router and receive an ip
    number via DHCP.
    Here I use a laptop with an old Belkin PCMCIA card 802.11B.
    I can browse the internet, and also a ping is working to the adsl router,
    from time to time i get a "request timed out", but that is not really a big
    problem.

    So far, so good.

    Now i installed a DWL-G520+ PCI card in my PC. When i place this PC near
    the DSL-G604T wireless router, everyting works fine (wireless), I get an ip
    number from dhcp and all works.
    When i place this PC near the REPEATER, i also get my IP number via the
    repeater from the router (DHCP) !!, but i cannot browse the internet, and a
    ping command to my router always results in "ping request timed out".....

    This is very strange for me, becaus I use a 100% compatible dlink PCI card,
    and my laptop works fine with an old belkin pcmcia card ....!?

    Anyone advice or tips ?

    Thanks !
     
    john, Aug 10, 2004
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.