Cannot Connect Windows 2000 or XP to 2003 Server in subnet

Discussion in 'Windows Networking' started by Jim Enneking, Feb 23, 2004.

  1. Jim Enneking

    Jim Enneking Guest

    I have recenty begun updagrading from Windows NT 4 to
    Windows 2003 Standard Server. I am currently running with
    both 2003 and NT servers. All Windows 98 PCs find the
    servers and logon with no problem on all 3 subnets.
    However, XP and 2000 PCs will only find the servers and
    logon if they are on the same subnet as the servers. I
    have Netbios over TCP/IP configured on these PCs. I have
    tried to configure them for workgroup access to clear any
    logon cache and then configure them back to join the
    domain. Nothing has worked. Does anyone have any
    suggestions?

    Thanks

    Jim
     
    Jim Enneking, Feb 23, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. Are you trying to set up a single-label domain?? (eg. MYDOMAIN)

    Alex
     
    Aleksandr Khvatov, Feb 23, 2004
    #2
    1. Advertisements

  3. Jim Enneking

    Jim Enneking Guest

    Yes. I have other W2K and XP machines that are connecting
    without any trouble, but they are on the same subnet as
    the server.

    Jim
     
    Jim Enneking, Feb 23, 2004
    #3
  4. Aleksandr Khvatov, Feb 23, 2004
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.