Can ping some users behind VPN but not others

Discussion in 'Broadband Hardware' started by jwashburn, Mar 14, 2006.

  1. jwashburn

    jwashburn Guest

    I have a VPN with a Linksys BEFVP41 at the remote end and a PIX506 at
    the main office. Behind the Linksys are 4 users and 1 large MFP
    printer. 2 users cannot ping some of the servers in the main office,
    nor can they get on the internet. They can ping as far as their
    default gateway (the linksys) but no further. From the corporate side
    however if we ping one of the addresses of the users, that creates a
    session and the user can now connect to the server, however after some
    time with no activity passes the problem comes back.

    As a side note the users are connected the Linksys via 2 switchs and
    wireless network. Could to many hops be the problem? I dont think so
    since switchs just pass the information through as well as the MFP
    printer is on the same segment and it has no probems.


    Windows XP with SP2, we have tested with and without windows firewall.
     
    jwashburn, Mar 14, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. jwashburn

    Chris H. Guest

    You may want to post your issues to microsoft.public.windowsxp.network_web
    or perhaps a Linksys support newsgroup. This newsgroup supports Microsoft
    Broadband Networking hardware and software only.
     
    Chris H., Mar 14, 2006
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.