Attention MN-700 Owners: Is your unit defective like mine?

Discussion in 'Broadband Hardware' started by Toronto, Jan 17, 2004.

  1. Toronto

    Toronto Guest

    I have exactly the same problem. I purchased a MN-700
    base station over Boxing Week, and am using it to connect
    a desktop running Win98 and wireless "b" laptop to my DSL
    modem. My desktop, which is connected to the MN-700 via
    an ethernet connection has no problems connecting with the
    internet.

    However, i have frequent wireless connection issues with
    my laptop. I only have 1 bedroom apartment, so either i'm
    in the same room as my basestation or in the next room.
    Yet my internet connection will also periodically
    disconnect (even tho signal strength is excellent) or lose
    the wireless network connection altogether.

    I have tried many of the same things that you and other
    users have also done, but with no luck.

    What is infuriating is because I purchased the MN-700 b/c
    I also initially purchased one for my family's home during
    X-mas break, and it worked well with my laptop. So I
    decided to purchase another for my own use. However, my
    parent's use a Cable modem, not DSL.

    i hope to return this product as it doesn't not work well
    with DSL PPPoE modems.

    Sincerely,
    CW
     
    Toronto, Jan 17, 2004
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.