"Attached devices" list -Netgear DG834G

Discussion in 'Home Networking' started by robert@invalid.invalid, Jul 17, 2006.

  1. Guest

    Hi

    Since upgrading firmware to V3.01.25, the "attached devices" list on
    the router browser page is very flakey.

    There is no problem with wireless devices actually connecting and
    working but wireless devices are only listed for 1 to 2 hours then
    only wired devices listed.

    Disabling and re-enabling "access control" resolves the problem for 1
    to 2 hours.

    Switching off wireless devices and reconnecting makes no difference.

    I am using Access Control, IP address reservation, and no encryption.

    I dont seem to be getting anywhere with Netgear support.

    Any ideas - or is this a common problem ?

    Robert
    Robert
     
    , Jul 17, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Philip K Guest

    On Mon, 17 Jul 2006 22:11:59 +0100, lid wrote:

    >Since upgrading firmware to V3.01.25, the "attached devices" list on
    >the router browser page is very flakey.


    I'm running V3.01.29 on my DG834G and the list is not showing any of my
    wireless attached devices. I think this feature has always been flaky -
    I can't remember any firmware version on which it did work.

    --
    Philip

    [Don't top post. Quote selectively. Don't use HTML. Enjoy Usenet]
     
    Philip K, Jul 22, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. Ivor Jones Guest

    "Philip K" <> wrote in message
    news:
    > On Mon, 17 Jul 2006 22:11:59 +0100,
    > lid wrote:
    >
    > > Since upgrading firmware to V3.01.25, the "attached
    > > devices" list on the router browser page is very flakey.

    >
    > I'm running V3.01.29 on my DG834G and the list is not
    > showing any of my wireless attached devices. I think this
    > feature has always been flaky - I can't remember any
    > firmware version on which it did work.


    My router (AVM Fritz!Box Fon) will only display attached devices if they
    get their IP addresses from the built in DHCP server. Anything with a
    fixed address, such as my print server box, doesn't show up.


    Ivor
     
    Ivor Jones, Jul 22, 2006
    #3
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?TmljIFJvY2hl?=

    Windows server 2003 & NetGear DG834G

    =?Utf-8?B?TmljIFJvY2hl?=, Sep 26, 2004, in forum: Windows Networking
    Replies:
    1
    Views:
    264
    Arek Iskra [MVP]
    Sep 26, 2004
  2. Steve

    netgear DG834G

    Steve, Oct 21, 2003, in forum: Broadband
    Replies:
    2
    Views:
    325
    MartinĀ²
    Oct 21, 2003
  3. Filthy Rich

    Netgear DG834G or DG824M ?

    Filthy Rich, Oct 28, 2003, in forum: Broadband
    Replies:
    13
    Views:
    542
    MartinĀ²
    Nov 1, 2003
  4. Steven Archer

    Netgear DG834G

    Steven Archer, Nov 29, 2003, in forum: Broadband
    Replies:
    0
    Views:
    292
    Steven Archer
    Nov 29, 2003
  5. drjon
    Replies:
    4
    Views:
    665
    Peter X
    Nov 24, 2005
  6. Martin Underwood

    Netgear DG834G(UK) - empty "Attached Devices" list

    Martin Underwood, Jan 6, 2006, in forum: Home Networking
    Replies:
    5
    Views:
    1,749
    Al Reeve
    Jan 6, 2006
  7. O

    About security- attached devices?

    O, Jul 2, 2006, in forum: Wireless Internet
    Replies:
    24
    Views:
    923
    Axel Hammerschmidt
    Jul 10, 2006
  8. Ant
    Replies:
    1
    Views:
    932
    GlowingBlueMist
    Aug 17, 2015
Loading...