802.11 Broadcom device missing from device manager

Discussion in 'Broadband Hardware' started by tinanewtonart, Mar 11, 2009.

  1. Ok everyone before we start talking recovery and such...
    I have done a full system recovery...
    I have uninstalled/ reinstalled the wifi driver
    I have searched for ways to start it... but here is what is weird

    First off randomly (once the computer comes out of sleep or log off) the
    Wifi adapter starts to work... but restarting the system will once again make
    the adapter disappear from the device manager. I checked the system's kernel
    drivers and it says that it was installed correctly but hasn't started. is
    there some method of fixing this problem with CMD prompt?
     
    tinanewtonart, Mar 11, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. tinanewtonart

    Barb Bowman Guest

    first, you should probably repost in a hardware related MS
    newsgroup. second, you say you have uninstalled/reinstalled the
    driver, but have you tried upgrading it or rolling it back depending
    on what you have tried> has it ever worked properly?

    this group supports the (now defunct) Microsoft branded networking
    equipment. what brand device do you have?

    --

    Barb Bowman
    MS-MVP
    http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone/meetexperts/bowman.mspx
    http://blogs.digitalmediaphile.com/barb/
    http://digitalmediaphile.wordpress.com
     
    Barb Bowman, Mar 12, 2009
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.