Networking Forums

Networking Forums > Computer Networking > Broadband > Belkin Wireless Router and Desktop Icon

Reply
Thread Tools Display Modes

Belkin Wireless Router and Desktop Icon

 
 
Ian
Guest
Posts: n/a

 
      01-12-2005, 09:05 PM
Hi

Not a very computer savvy guy but my wireless belkin router literally came
out of the box ,plugged in and I'm on the broadband connection.

One thing though to connect I seem to have to go into 192.68.2.1 an then
connect each time through the Belkin setup.

Is there a way to do this via a desktop icon, the internet explore icon
would be nice.

Thanks a lot

Ian


 
Reply With Quote
 
 
 
 
Shevek
Guest
Posts: n/a

 
      01-12-2005, 10:01 PM
On Wed, 12 Jan 2005 21:05:37 GMT, "Ian" <(E-Mail Removed)> wrote:

>Hi
>
>Not a very computer savvy guy but my wireless belkin router literally came
>out of the box ,plugged in and I'm on the broadband connection.
>
>One thing though to connect I seem to have to go into 192.68.2.1 an then
>connect each time through the Belkin setup.
>
>Is there a way to do this via a desktop icon, the internet explore icon
>would be nice.
>
>Thanks a lot
>
>Ian
>


right click on the desktop

select new -> shortcut

location = http://192.168.2.1

name = Belkin Config (or whatever you want to call it)

Done!


--


Shevek

Get DigiGuide - a downloadable desktop PC TV and Radio Guide
http://getdigiguide.com/?p=1&r=31493

Get Firefox!
http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=8681&t=1
 
Reply With Quote
 
 
 
 
Ian
Guest
Posts: n/a

 
      01-12-2005, 10:43 PM
Shevek

Thanks, just the sort of fix I like

regards

Ian


 
Reply With Quote
 
Lurch
Guest
Posts: n/a

 
      01-12-2005, 11:44 PM
On Wed, 12 Jan 2005 21:05:37 GMT, "Ian" <(E-Mail Removed)> strung
together this:

>Not a very computer savvy guy but my wireless belkin router literally came
>out of the box ,plugged in and I'm on the broadband connection.
>
>One thing though to connect I seem to have to go into 192.68.2.1 an then
>connect each time through the Belkin setup.
>
>Is there a way to do this via a desktop icon, the internet explore icon
>would be nice.
>

It should stay connected shouldn't it? Is there a save button in the
config? I think you're working around a problem rather than fixing it,
kind of like wrapping a towel round a leaky pipe!
--

SJW
Please reply to group or use 'usenet' in email subject
 
Reply With Quote
 
Shevek
Guest
Posts: n/a

 
      01-13-2005, 01:04 PM
On Wed, 12 Jan 2005 22:43:05 GMT, "Ian" <(E-Mail Removed)> wrote:

>Shevek
>
>Thanks, just the sort of fix I like
>
>regards
>
>Ian
>


No probs - glad to be of service ;-)

--


Shevek

Get DigiGuide - a downloadable desktop PC TV and Radio Guide
http://getdigiguide.com/?p=1&r=31493

Get Firefox!
http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=8681&t=1
 
Reply With Quote
 
David Keates
Guest
Posts: n/a

 
      01-13-2005, 09:25 PM

"Lurch" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:(E-Mail Removed)...
> On Wed, 12 Jan 2005 21:05:37 GMT, "Ian" <(E-Mail Removed)> strung
> together this:
>
> >Not a very computer savvy guy but my wireless belkin router literally

came
> >out of the box ,plugged in and I'm on the broadband connection.
> >
> >One thing though to connect I seem to have to go into 192.68.2.1 an then
> >connect each time through the Belkin setup.
> >
> >Is there a way to do this via a desktop icon, the internet explore icon
> >would be nice.
> >

> It should stay connected shouldn't it? Is there a save button in the
> config? I think you're working around a problem rather than fixing it,
> kind of like wrapping a towel round a leaky pipe!


You Can make the Belkin Router connect by using an IP number in your
Browser, not a Webb address.I use http://195.92.249.131 Which is the Wanadoo
home page.

Thi saves you having to go to the router itself.
You can make the router stay connected by setting the idle time to Zero in
the router connection information box.

Hope this helps Dave
> --
>
> SJW
> Please reply to group or use 'usenet' in email subject



 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
desktop 1 westell versalink 327w desktop 2 Belkin wireless G usb N Mechelle Wireless Networks 1 12-05-2007 04:24 PM
LAN icon exclamation mark on desktop... =?Utf-8?B?MXN0IHRpbWUgUEMgYnVpbGRlci4uLg==?= Broadband Hardware 1 09-09-2005 02:04 PM
Can MS make a program to have a "connect" icon on your desktop? Warp15 Broadband Hardware 1 02-18-2004 11:01 AM
copy an icon to desktop lalexander Windows Networking 3 01-22-2004 01:42 PM
Company Icon on Desktop for Terminal Server 2003 Mzigga Windows Networking 1 01-13-2004 02:52 PM