Networking Forums

Networking Forums > Network Hardware > Home Networking > "Attached devices" list -Netgear DG834G

Reply
Thread Tools Display Modes

"Attached devices" list -Netgear DG834G

 
 
robert@invalid.invalid
Guest
Posts: n/a

 
      07-17-2006, 09:11 PM
Hi

Since upgrading firmware to V3.01.25, the "attached devices" list on
the router browser page is very flakey.

There is no problem with wireless devices actually connecting and
working but wireless devices are only listed for 1 to 2 hours then
only wired devices listed.

Disabling and re-enabling "access control" resolves the problem for 1
to 2 hours.

Switching off wireless devices and reconnecting makes no difference.

I am using Access Control, IP address reservation, and no encryption.

I dont seem to be getting anywhere with Netgear support.

Any ideas - or is this a common problem ?

Robert
Robert
 
Reply With Quote
 
 
 
 
Philip K
Guest
Posts: n/a

 
      07-22-2006, 12:40 PM
On Mon, 17 Jul 2006 22:11:59 +0100, (E-Mail Removed)lid wrote:

>Since upgrading firmware to V3.01.25, the "attached devices" list on
>the router browser page is very flakey.


I'm running V3.01.29 on my DG834G and the list is not showing any of my
wireless attached devices. I think this feature has always been flaky -
I can't remember any firmware version on which it did work.

--
Philip

[Don't top post. Quote selectively. Don't use HTML. Enjoy Usenet]
 
Reply With Quote
 
 
 
 
Ivor Jones
Guest
Posts: n/a

 
      07-22-2006, 04:41 PM
"Philip K" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:(E-Mail Removed)
> On Mon, 17 Jul 2006 22:11:59 +0100,
> (E-Mail Removed)lid wrote:
>
> > Since upgrading firmware to V3.01.25, the "attached
> > devices" list on the router browser page is very flakey.

>
> I'm running V3.01.29 on my DG834G and the list is not
> showing any of my wireless attached devices. I think this
> feature has always been flaky - I can't remember any
> firmware version on which it did work.


My router (AVM Fritz!Box Fon) will only display attached devices if they
get their IP addresses from the built in DHCP server. Anything with a
fixed address, such as my print server box, doesn't show up.


Ivor


 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Netgear DG834G(UK) - empty "Attached Devices" list Martin Underwood Home Networking 5 01-06-2006 07:47 PM
Network User's List Access Problem Rick Windows Networking 1 01-18-2004 02:47 AM
REMOVE 98 CLIENT FROM BROWSER LIST JONATHAN Windows Networking 1 12-04-2003 12:07 PM
Belkin PCI Ethernet adapter not in adapter list Paul Plummer Windows Networking 0 11-17-2003 02:21 AM
"List of users" not available with sharing in a NT domain Oliver Schulze L. Windows Networking 0 07-07-2003 07:20 PM